19. marraskuuta 2007

Facebook on uusi "seiskapäivää".


Se tulee luo vaikkei haluaisi.
Siellä käy "säätämässä" vaikkei tarvitse.
Se kertoo asioita millä ei tee mitään.
Se tekee blogit vanhoilliseksi.

Internet on.

Jari, VIIDAKKORUMPU
"lievän olemisen alarajoilla"

9. marraskuuta 2007

Sauli-sedän levy.







Välillä suuruus yllättää ihan kulman takaa. Nyt se teki sen Saul Williamsin uusimman levyn muodossa. Levyä on ollut mukana rustaamassa lähes yhtä suureen osaan nouseva Nine Inch Nails -mies, Trent Reznor. Ja tässä tapauksessa hän käyttää aseitaan juuri oikein.

Saul Williamssiin törmäsin itse joskus elokuvan Slam kautta. Mahtava indiefilkka! Saulhan on ns. spoken word -artisti, joka yhdistää runoutta rappiinsa. Saul näyttelee Slamin pääosan. Eminem saa pissiä nalleensa jos hänen leffaansa (vaikkei sekään huono ollut) verrataan Slamiin.

Mutta herran uusimpaan levyyn The Inevitable Rise and Liberation of Niggy Tardust! -nimeltään. Radioheadhän jakoi levynsä verkosta, ja niin tekee nyt myös Sauli-setä. Eli kaikki musiikin ystävät, kerääntykää yhteen ja ladatkaa parasta mitä juuri nyt on tarjolla. Se yksi paikka on täällä. Voit ladata sen ilmaiseksi, mutta kehotan maksamaan tuon 5 taalaa - se menee suoraan hänelle. Laatu on 192kps Mp3, eli täysin kelpo. Kun ekan biisin: "Black History Month" -klikkaa päälle, se on heti menoa. Ihan saatanan kova levy! Loppukaikujen hävitessä 60 minuutin ja 44 sekunnin jälkeen, voi sanoa saanensa taidetta.

Jari, VIIDAKKORUMPU
"lievän rapin alarajoilla"

8. marraskuuta 2007

Asiaa ei mistään asiasta.


Taas olis vaikka mitä mistä pitäis kirjoittaa, mutta asiakkaistamme KAIKKI haluaa nyt heti KAIKEN. Ja sitten vielä ammuskellaan ihmisiä päälle. Joulu on hevi.

Ohessa kuiteski kuva siitä, mikä meidän miesten on syytä muistaa aina liikenteessä, monta...jne.

Eiku takas keksimään miten meidän kaikkien rahat saisi levitettyä asiakkaiden tuotteisiin mahdollisimman keskitetysti.

Jari, VIIDAKKORUMPU
"lievän kiireen alarajoilla"