31. maaliskuuta 2011

Viidakkorummun uudet tilat, osa II

Täällä sitä istutaan entisen ravintola Roccan orrella. Pitää vielä kipaista hakemaan kukkia, värikkäitä tyynyjä, kaappi täyteen juomaa ja muuta viihtyvyyttä lisääviä spektaakkelipartikkeleita, niin homma alkaa olemaan jees.

Tiloissamme on meidän Rummun apinoiden lisäksi myös Arokki Digital Productions eli Arokin Esa sekä Tuomisen Pave BSP Medioineen.







Jahka kevät tuosta sulattaa lumet ja saa tuopit samaan taloon tulevan ravintolan terassilla näkyviin, lienee aika pitää pienet tuparit?

Yrityksemme 2.0 versio on saanut lentävän lähdön, töitä riittää, kiitos siitä kaikille. Kulmamme muuttui puhtaasta tuotantoa tekevästä digifirmasta myös suunnittelupuolelle, joka onkin heti spurtannut. Lopputuotoksista myöhemmin lisää.

Emme millään malttaisi odottaa, mutta kerromme myös Osulaamme liittyvästä uutisesta kevään ytimessä. Ja toki omat sivutkin pitää uusia ja ja ja...

Rokki- ja mallasrikasta kevättä!

Jari, Viidakkorumpu 2.0

27. maaliskuuta 2011

Viidakkorummun uudet tilat, osa I


Muutamme tulevana keskiviikkona suoraan joen toiselle puolelle, osoitteeseen Läntinen rantakatu 55, 20100 Turku. Eli kaupungin keskustan puoleiselle jokirannalle, 30m föriltä satamaan päin.

Kauniissa punatiilisessä rakennuksessa toimi joskus Ravintola Rocca ja Mainostoimisto Rientola. 1.4. lähtien siellä toimii Viidakkorumpu 2.0:n lisäksi ainakin:

Place Marketing
Mainostoimisto Revolver
Arokki Productions
GoodMood
More On
BMP Media

Kyseessä on siis melkoinen markkinointiporukka, jonka kautta saat lähes kaikki alan palvelut. Jahka saamme pöydät ja kamat raijattua talon 2 krs:een, otan muutaman kuvan ja kerron lisää uudesta Viidakkorumpu 2.0:sta.

Tervetuloa kaffelle, tai jopa ostamaan palveluita.

Jari, VIIDAKKORUMPU

3. maaliskuuta 2011

Auta meitä nukkumaan yöt


Viidakkorumpu hakee kumppanuusverkostoonsa nyt ammattilaisia, jotka voivat jelppiä meitä asiakasprojekteissamme. Töitä on välillä liian paljon, ja emme itse osaa tarpeeksi, joten kaipaamme kokeneiden tekijöiden apua.

Juuri nyt on tarve:

- WordPress -ammattilaisille (jotka osaavat myös luoda räätälöityjä moduuleita järjestelmään)
- Javascript -osaajille (jotka osaavat korvata sen mitä flash tekee)

Jos siis sinulla on laskutusmahdollisuus ja hyvät taidot, lähetä tietosi ja työnäytteesi meille: jari@viidakkorumpu.fi, ja liity verkostoomme.

Kiitokset,

Jari, VIIDAKKORUMPU