13. kesäkuuta 2008

Hyvää kesää!


Hyvää kesää Viidakkorummusta ja Manillan markkinointiryhmästä!

Kesä tulee rankkasäteinä ja on aika levähtää tovi. Olemme päivystäen töissä, mutta muuten kiinni 20.6. – 4.8. Sitä ennen haluamme täyttää aivolohkonne informaatiolla jonka koemme itse tärkeäksi. Nimittäin on kaksi kulmakiveä mihin Viidakkorumpu yhä vahvemmin perustuu:

1) Perinteisen mainonnan aika, tai sen toteutustapa on kulkemassa elinkaarensa päähän. Koska todistettuihin faktoihin perustuvan tiedon määrä on sekä kasvanut että sirpaloitunut, mutta löydettävyys on helpottunut, ei meille usein riitä enää ”mainos”, vaan mainoksen kohteen (tuote, palvelu) pitää kyetä liikuttamaan elämäämme tavalla tai toisella parempaan suuntaan. Tämä johtaa korkealaatuisempaan tuotekehitykseen ja toimivimpiin tuotteisiin ja palveluihin, koska kuluttajaa ei voi enää ”sumuttaa”.

2) Verkostoituminen. Luottamus. Avoimuus. Ketteryys. Sympaattisuus. Joustavuus. Rajattomuus. Sanoja joista osa lienee jo kokenut inflaation voiman, mutta jolle Viidakkorumpu yhä suuremmin nojaa toiminnassaan. Viidakkorumpu on nyt, kahden vuoden jälkeen, astunut omatuntotalouden oppilaaksi. Suosittelemme tutustumista ko. termiin. Ainakin meille se on tarkoittanut silti tuloksekasta työntekoa. Jokaisesta eurosta teemme 25 senttiä voittoa. Silti on aikaa ja tahtoa tehdä ilmaishyvääkin. Eli sydän, vatsa ja järki voivat hyvin.

Samoissa Manillan tiloissa Turussa vaikuttavat nyt myös Revolver ja Twisted Films. Revolver tuo taloon korkeatasoisen mainonnan suunnittelun ja toteutuksen. Twistedin pojat taas videokuvauksen sekä animaation jalot taidot. Yhteisosaaminen siis kasvaa varmasti.

Kaikkea tuota tärkeämpää on kuitenkin avoin ja rehellinen suhde sekä oikea kemia. Maailmankuulu rauhantuomari Johan Galtung sanoi aikanaan, että kaikki lähtee kahden ihmisen kohtaamisesta: Elämänpituiset rakkaudet, tuhatvuotiset sodat, merenalaiset sillat, suklaadonitsit ja hyvä markkinointi. Työhön liittyvät toimivat kumppanuudet nojaavat samaan kultaiseen sääntöön: there’s no point changing horses in mid-stream.

Siksipä haluamme toivottaa teille rauhoittavaa kesää 2008 ja kiittää kaikkia luottamuksesta meitä kohtaan. Nähdään elokuussa. Ja jottei melkein tärkein unohtuisi, osta kesälahjasi Viidakkorummun Shopista, www.viidakkorumpu.fi. Kaikki tuotot käytetään ajankohtaiseen katastrofirahastoon, nyt esim. Kiina ja Myanmar.

Viidakkorummun väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti