21. heinäkuuta 2009

(Sidekick-firmani) Pikku Apuri myy thaivalaisimia


Toimme Suomeen ensierän upeita käsinvalmistettuja valurautarunkoisia thaivalaisimia, joissa japanilaiset tatamikuvut. Näitä ei muualla Euroopassa myydä.

Valaisimet valmistetaan käsityönä Hua Hinissa, ja jokainen on uniikkikappale. Kaikki mallit ovat EU-hyväksyttyjä (CE-leimoineen). Mallit näkee elävänä Manillan toimistossa, itäinen rantakatu 64, 20810 Turku. Nyt nopeimmille jäljellä vielä:

* 5 kpl:tta suuria (170cm*80cm*40cm) näyttäviä valaisimia. Malleja on kolmea erilaista: kaksi tummapuista ja yksi vaaleapuinen. Kupuja saa luonnovalkoisena tai punaisena. Hinta: 445€/kpl, sis. alv.

* 5 kpl:tta pienempiä "yöpöytävalaisimia" (55cm*30cm*20cmcm). Hinta 195/kpl, sis. alv.

Näet lisää kuvia malleista Facebook-sivuillamme.

Otahan yhteyttä sopiaksesi esittelyajan:

PIKKU APURI
www.pikkuapuri.fi
jari@pikkuapuri.fi
040-8275658

2 kommenttia:

  1. Saamari, Jari, että on teillä hyvän näköiset sivut! Ja kyllä kelpaa Viidakkorummun päristä (tai kumista) Manillan tehtaalla, josta näkymä Tall Ships Racesiin lienee lähes yhtä komea kuin eräältäkin ulkosaariston levämopsilähteeltä. Hienoa hommaa! Ja nyt: maksa kuntoon että jaksaa tehdä töitä että jaksaa tulla taas lomalle sinne mihin aurinko paistaa (lähes) aina.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Ja kiitos myös viimeisestä ;)

    Ollaan kyllä menossa katselemaan botskeja heti huomisesta lähtien, on ne sen verran harvaa herkkua.

    Koittakaa jaksaa siellä "levämopsilähteellä" ja kaikkea hyvää. Koitan saada sulle sen mp3-levyn ensiviikon alusta postiin!

    Terkkuja myös Tiinalle ja Aleksanterille.

    VastaaPoista