17. marraskuuta 2009

Ihanteellinen tarjouspyyntö ja samanhenkinen tarjous

Kun kahden ihmisen biorytmit hakkaavat lähellä toisiaan, ei jäykkyyttä tai virallisuutta tarvita. Ohessa todellinen tarjouspyyntö ja tarjous, joista on kuitenkin säädyllisyyden vuoksi joitain termejä muutettu.

Jari, VIIDAKKORUMPU

--

Hyvää erinomaista iltapäivää!

Lähestyn teitä nyt XX Oy:n puolesta. Kyseessä on XXssa sijaitseva ensiluokkainen XXi, jossa on ensiluokkaisia XX, ensiluokkainen henkilökunta ja kertakaikkisen ensiluokkaiset omistajien aviopuolisot. Tarve olisi saada yritykselle ...aivastuksen... modernimmat www-sivut sekä oma logo. Esikuvana WWW-sivuille voisi ajatella XXn ensiluokkaisia kotisivuja jotka on varmasti jokin ensiluokkainen mainostoimisto tehnyt. Logosta meillä on jo ajatuksia, ideoita ja hahmotelmia paperilla (nämä luonnollisesti ensiluokkaista laatua) mutta tuon logo-idean saattamiseen nykyaikaiseen 010101010 muotoon tarvitsemme ensiluokkaista apua jonka vuoksi nyt käännyn puoleenne.
 
Olemme pitkällisten neuvottelujen jälkeen tulleet siihen yhteisymmärrykseen että sekä www-sivut että logo pitäisi meillä olla tuotannossa 2-3 sisällä. Koska me olemme (todella) pitkällisten neuvottelujen jälkeen päässeet yhteisymmärrykseen noista kyseisistä raja-arvoista (2-3), toivomme teiltä päätöstä raja-arvojen (2-3) muodosta eli ehdottaisimme että nämä olisivat joko päiviä, viikkoja tai kuukausia. Näistä kolmesta vaihtoehdoista emme ikävä kyllä voi tinkiä, mutta nuo raja-arvot (2-3) on mahdollista muuttaa oikeastaan ihan miksi vaan.

Pyytäisin teiltä siis tarjousta edellä mainittujen toimenpiteiden suorittamisesta. Haluaisin tässä vaiheessa kuitenkin vielä muistuttaa että kyse loppujen lopuksi on XXsta. Noista ihanista olennoista blaa blaa blaa ja jotka siis tulevat maksamaan meidän tulevat eläkkeemme. Ja tuo eläkeaika on aika joka teillekin tulee eteen nopeammin kuin ehkä osaatte aavistaakaan. Tämä siitäkin huolimatta että olette vielä toistaiseksi nuoria ja aika on teitä kohdellut suopeasti (ette näytä päivääkään alle 50 vuotiaalta)
XXn puolesta (epätoivoinen viimeinen yritys koskettaa mainosmiehen mustaa sydäntä)


YY


PS. Mikäli tämä kansainvälinen meili kantautuu Thaimaaseen asti niin haluaisin ilmoittaa että täällä hallitus on juuri päättänyt että viikonloppu alkaa nykyisin jo torstaina. Se on otettu ilolla vastaan, onhan tätä Suomea kohdannutta +25 asteen poikkeuksellista helleaaltoa mukavampaa kärsiä viikonloppuisin.

--

Jahka sain kammettua itseni lattialta takaisin pallille pallieni päälle
(tämän ensiluokkaisen tarjouspyynnön takia olin lattialla, en viinan),
olemme ensiluokkaisessa mainostoimistossamme päättäneet hyväksyä
tarjouspyyntönne. Onhan kyse siis XXsta, joilla ei tule olemaan
eläkettä eikä varmaan maapalloakaan missä asua.

Hinnasta ei ole hajuakaan, varmaan se on se raja-arvo 2-3. Tässä
tapauksessa satasia, tonneja tai satoja tonneja, riippuen XXn
vanhempien pitkämielisestä jalomielisyydestä.

Aikakin kuulostaa hyvältä, koska pipopäinen, kellarissa valonäköään
tuhoava myyränsukuinen hippi-ad:mme joutuu kunnioittavasti pläjäyttämään
ensin sen logon, jotta me ensiluokkaisen laiskat aikuiset nörttipojat pääsemme
kopioimaan sen XXn logon pohjiksi.

Palaamme siis ensiluokkaisen nopeasti asiaan kun emme ole poissa
hallituksen kaatamasta Suomesta, emmekä vitun ärsyttävien intialaisten
"terve, terve!" paitakauppiaiden väistöreiteillä Thaimaassa.

Maailmanloppua XXlle varmistaen,

Isä aurinkoinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti