22. elokuuta 2007

Vapahtajaa kaivataan.


Hei sinä ulkopositiivinen koululainen tai nuortyöläinen. Viidakkorumpu on saatanallisessa rumputulessa, ja kaipaa apuasi kaikenmoisissa verkkotuotannoissa.

Tarjoamme sinulle ihan vaikka mitä, jos ojennat auttavat kätesi meille aina silloin tällöin – edes etänä. Eli kaipaamme siis 32-44%:sta täysjäsentä, ts. sellaista josta ruotsalaiset maailmanmenestyjäfirmat puhuvat ”extrana”. Työnvääntämisen ohella ehtii siis surfata meressä, baareissa ja kouluissakin.

Vaatimuksia ei ole, toivomuksiakin vain yksi: tunne joku meistä, sillä uskomme kaveruuden voimaan. Sillä mitäs jos auttajaksemme tuleekin joku, joka mädättää koko Manillan talon? Silloin jää monen perheen lainat maksamatta ja miero kutsuu pienempiäkin. Ja toki on selvää että jos mokaat, syömme sinut koneineen päivineen valkosipulihiilloksen kera.

Ja on aina ikihyvä, jos nettisähkösuoramarkinointimainosfirmaan pyrkisi joku joka osaa alan, you know - flassiä, koodia, silmää ja mieltä. Palkkakin on sen verroin kelpo, että kyllä sillä makaronit helposti vaihtaa tortellineihin. Eli mitäs siellä enää neppailet – paappa postia meille niin myydään yhdessä niin **lesti asiakkaittemme tuotteita, sillä siitä he meille maksavat.

Mielellään Wordvapaa hakulomake, josta näkee työn jäljet tuonne: rumpulainen@gmail.com



Jari, VIIDAKKORUMPU
”lievän suuruuden alarajoilla”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti