2. syyskuuta 2008

Toinen Viidakkorummun oma palvelu tulossa


Sitkeästi sitä taantumaa tai lamaa tänne Suomeenkin yritetään saada. ”Negatiivista viidakkorumpua” pärisyttää maan koko mediakenttä. On se kumma jollei vähemmästäkin pelottelusta kansa käperry sikiöasentoon.


Täytyy itsekin todeta, että verrattuna esim. viime kesän jälkeiseen aikaan, Rummussakin on ollut hitusen hiljaisempaa. Tosin mehän elämme kumppanuus-suhteista, jolloin kumppanin ahdinko tuntuu välittömästi tuotantojemme hiljentymisenä. Ja toisaalta joka kerta kun olen hiljaisuutta ihmetellyt, ovat seuraavan viikon jälkeen työlistaukset olleet kuukaudeksi täynnä.


Rennon työtahdin aikana on hyvä kehittää omia palveluita eteenpäin, joista seuraavana pukkaamme (mielestäni) kruunujalokivemme ulos. Kyseessä on palvelu, joka perustuu siihen, että suurinta osaa kaupunkilaisista ärsyttää yli kaiken järisyttävästi kasvanut roskamainospostin määrä, joka kolahtaa luukusta kotiemme lattioille – pyytämättä/ sille lupaa antamatta. Paljon puhuttiin viime vuodet kohdennetuista mainoksista, mutta konkretiaa ei ainakaan kuluttajapuolella ole sille näkynyt. Onko se kohdennettua, jos joku nappaa rekisteristä x nimeni, ja aloittaa typerän kirjeensä etunimelläni? Kohdennettua ja oikein olisi se, että saisin itse päättää mitä vastaanotan.


Koetamme saada sen tehtyä, verkkopalveluna totta kai. Mutta palataan asiaan muutaman viikon sisällä.

Jari, VIIDAKKORUMPU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti