16. kesäkuuta 2009

Levon aika - Viidakkorummun 3 season lopuillaan

Kuva: Paul Holmes

Vielä muutama päivä Viidakkorummun kevätlukukautta jäljellä. Loppuviikosta on aika hengähtää lentämällä tuttuun paikkaan, jossa mieli lepää kaukana nettimaailman staattisuudesta. Paikka on Irlannissa sijaitseva Glendalough, jota kutsutaan Irlannin puutarhaksi. Suosittelen lämpimästi lämpimille ihmisille.

Kolmas season meni sekin Viidakkorummulta hyvin. Näyttää siltä, että pääsemme taas positiiviseen tulokseen, vaikka olemme investoineet rajusti ja tehneet paljon ilmaistöitä.

Investoinneista merkittävimmät ovat olleet Jukka Kokon kutsuminen mukaan omistajaksi ja tekijäksi sekä palvelinympäristön täydellinen remontti. Jatkossa meiltä saa vain varmennettuja verkkohostingpalveluja järeiden IBM-servereiden huomassa. Suomeksi tuo tarkoittaa vakuutusyhtiötä joka tekee työnsä hyvin.

Ilmaistöitä meille omatuntotalouden oppilaille kertyi aloittelevilta yrittäjiltä, taiteilijoilta ja apukohteestamme Nakurun Lapsista, joiden uudet komeat verkkosivut avaamme näillä näkymin elokuussa. Tulemme haastamaan jokaisen auttamaan, siitä voitte olla varmoja.

Kolmannella seasonilla onistuimme tavoitteissamme senkin puolesta, että saimme hajautettua tekemistämme useisiin toimistoihin. Satumaa, Hungry, Place Marketing, OSG ja Revolver olivat suurimmat työllistäjämme. Suurkiitos kaikille luottamuksesta. Toivottavasti olemme sen arvoisia.

Taantumasta huolimatta Viidakkorumpu jatkoi tuloksellisesti melkein yhtä hyvässä kiidossa kuin aikaisempinakin vuosina. Itseäni lämmittää onnistuminen jo senkin takia, että eräät tahot manasivat aikanaan, että me emme tule onnistumaan. Nyt näyttää siltä, että onnistumme. Ja millä tavalla? Otamme kyllä työmme vakavasti, mutta työelämän "täysin löysin rantein, jännittämättä".

Neljäs season on käsikirjoittajille aina vaikea. Miten säilyttää ennestään vahva luonnekuvaus, tempoileva draama ja jännitys, sekä tuoda samalla sopivasti uutta näytille? Aloitin kauden käsikirjoittamisen eilen. Vielä ennen lomaa olisi tarkoitus naulata synopsis kiveen. Jos onnistun siinä mitä päässäni nyt näkyy, Viidakkorumpu turvaa palkkansa, kumppanuusyritykset nousevat seuraavalle tasolle, ja maailma muuttuu entistä vaaleanpunaisemmaksi. Wish me luck.

Oikein mukavaa kesää kaikille teille lähes tuhannelle kuukausilukijalle. Ja kiitos.

Jari, VIIDAKKORUMPU

2 kommenttia:

  1. Glendalough on mahtava paikka. Olen itse käynyt siellä talvisaikaan ja kokenut Irlannin hyytävän talvituulen. Kesällä paikka on varmaan sitäkin hienompi. Onnea ja menestystä neljännelle tuotantokaudelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mikko. Ja niin on. Tää on mulla nyt neljäs reissu ko. paikkaan joten taitaa siitä tykätä ;)

    VastaaPoista