21. joulukuuta 2009

Hyvää joululamaa!


Kiitos taas vuodesta 2009 ja kaikesta kanssamme tehdystä työstä. Nyt on korkea aika alkaa uusi aika.

Olemme nimittäin saapuneet sille suurelle kynnykselle, joka erottaa pojat tytöistä ja miehet pelikonsoleista. Asiakasyritystenne markkinointi nousee tämän tulevan teknisen harppauksen avulla kolmanteen sfääriin.

Nyt joulusta 2009 lähtien Viidakkorumpu liiskaa kylmästi niskojaan nakellen animaatiostudio Pixarin, elokuvaohjaaja James Cameronin, Peter Jacksonin WETA-pajat, ja muut alan pioneerit omalla 3D-moottorillaan, josta ensinäyte nähtävillä sivuillamme!

Huomaat varmaan nopeasti, että olemme ammattimme ohella hankkineet myös laulu- ja luonnenäyttelemisen Pro Forma -tutkinnot, ja siksi meille ei tuota mitään vaikeuksia ilmaista itseämme myös tukevilla kuvilla ja heleillä äänillä.

Huimimman ja galaktisimman kokemuksen saat virallisen asiakaskirjeen mukana toimitettavilla 3D-laseilla, mutta perinteinen kahden deen näkymä on myös tarjolla kaikille teille, joille nykytason meininki on ihan jees.

Laman todelliset vaikutukset ovat sen saamaa medianäkyvyyttä huomattavasti suuremmat, eritoten pienyrittäjäkentässä. Siksi olemmekin tänä vuonna päättäneet tukea paikallista pienyrittäjyyttä jakamalla joululahjat ja -lahjoitukset kohdistetusti Viidakkorumpu Oy:lle.

Toitotamme samalla aidosti käsisydänlämmintä joulua kaikille muillekin. Nähdään netissä 4.1.2010.

t, Viidakkorummun pojat

(P.S. Autoimme Viidakkorummun lisäksi nyt jouluna myös Nakurun Lapsia, FC Inter-98 junioreita sekä Runosmäen 7C-luokkaa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti