12. tammikuuta 2010

Auta, opeta ja neuvo turkulaisia yrittäjiä



Jouduin vahingossa mukaan Turun Yrittäjien hallitukseen vuosiksi 2010-2013, kun pidin äänestyskokouksessa jyrkän kieltopuheen siitä, etten ole mikään järjestöihminen.

Eilen, Yrittäjien hallituksen strategiapäivillä pidin toisen puheen järjestön "jämähtäneisyydestä" ja siitä, että "koko paketti pitää pistää uusiksi, asennetta myöden", jos halutaan että järjestö on 20 vuodenkin päästä elossa. Sen puheen takia jouduin varapuheenjohtajaksi, vastuualueenani viestintä ja markkinointi. Enää en uskalla avata suutani, tai löydän vielä itseni Keskustapuolueen johdosta.

Mutta varsinaiseen asiaan: Nyt haluaisin teiltä turkulaisilta yrittäjiltä ja muiltakin kommentteja Turun Yrittäjien toiminnasta, eli siitä, mitä olette saaneet jäsenmaksujen vastineeksi ja mitä haluaisitte saada? Miten siis Turun Yrittäjät voisivat juuri sinun yritystäsi paremmin palvella? Korjata konkreettisia epäkohtia? Järjestää enemmän hulabaloita? Koulutusta? Muuta?

Jos siis haluat että Yrittäjien asiat paranevat, nyt on suun pieksämisen aika. Kirjoita terkkusi ja tieto siitä, saako nimeäsi julkaista, sähköpostiin jari(at)viidakkorumpu.fi, niin teen kaikkeni että toiveenne toteutuisivat. Kiitos jo nyt.

Jari, Viidakkorumpu

1 kommentti:

  1. Anonyymi16.13

    Hah haa! Älä mies yritä, ei sinne kukaan vahingossa joudu. Olet kuitenkin mennyt tyrkylle. Mutta onnea hallituspaikasta! Olet oikea mies parantamaan maailmaa ja pienempiäkin asioita, kuten turkulaisten yrittäjien asemaa.

    Lupaan jatkossa äänestää sua myös sinne Keskustan johtoon!

    :mikko

    VastaaPoista