18. tammikuuta 2007

Hyvää musiikkia.

Huh, olipas synkkää mietiskelyä viime postissa. Nyt vähän balanssia.

Olen nimittäin ikäni ollut melkomoinen musiikkimies. Hänelle ketä blogiamme lukee, aloitan hyvän musiikin listauksen. Jos saamme toisen lukijan, asiaa pitää miettiä uudelleen (koska makuasioista ei voi kiistellä). Anyway, tässä siis viime aikojen top-listaa iPodista:

1. Clipse - Hell hath no fury
- Hyvän hiphopin edustaja. Rankkaa mutta liikuttavaa miesuhoa.

http://www.clipsemusic.com/

2. Drive By Truckers - A blessing and a curse
- Hienoa southern -kamaa. Jos pidät Neil Youngista, vanhasta Van Morrisonista ja Skynyrdistä, suosittelen tutustumista tähän opukseen. Eritoten Wednesday ja Gravity's gone -vetoihin.

http://www.drivebytruckers.com/discography.html

3. World Circuit presents...
- Ihan ykköstoimintaa. Englantilainen nuorimies päätti kymmenisen vuotta sitten julkaista vanhojen Kuubapartojen svengiä ja onnistui siinä (Buena Vista Social Club). Nyt tähän upeaan 2cd:n pakettiin on koottu esityksiä ympäri maailman. Ei huonoa joukossa.

http://www.worldcircuit.co.uk/#World_Circuit_Presents::World_Circuit_Presents

4. Von Hertzen Brothers - Approach
- Suomipoijaat Intiassa. Tästä nyt valtaosa tietääkin. Jos laulajaveli, Mikko, olisi vielä ihan hitusen parempi, tää olis globaali menestys. Mutta hvetin hyvää näinkin.

http://www.vonhertzenbrothers.com/index_5.php

5. Robert Plant - Mighty Rearranger
- Edellisen esikuva. Mutta miten 60+ rokkihippi osaakin yhdistää triphopin tummuuden, parhaan enkkufolkin, etnokaman ja oman itsensä maukkaammalla lopputulemalla kuin kaikki nuoret mukacoolit yhteensä? Beats me.

http://robertplanthomepage.com/2006planthomepage/albums/mightyrearranger/mightyrearranger.htm

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti