23. toukokuuta 2008

"Manillan markkinointiryhmä"


Viidakkorumpu toimii Manillan liiketiloissa Turussa. Nyt samasta paikasta saa verkkopuolen osaamisen lisäksi myös laadukasta mainontaa, markkinointia, videokuvausta, 3D:tä ja animaatioita, sillä kylkeemme on kasvanut kaksi ”Myyryläistä”: Revolver ja Twisted Films. Toistaiseksi puhumme itsestämme vain Manillan markkinointiryhmänä, mutta virallinen nimi on tuloillaan.

Revolver on mainostoimisto Rientolan entisen projektijohtajan, Jaakko Saivosalmen vetämä konglomeraatti, jossa itsekin toimin copy/plannerina. Revolverin pääajatus on kuitenkin työllistää tekijöitä sopivuuden ja tarpeen mukaan, ympäri maailman. Klikkaamalla yllä olevaa kuvaa voi lukea kiteytyksen pyssysankarin toiminnasta.

Twisted Filmskin oli yhtäkkiä vailla kotia, joten Manillan avarista suojista myös nämä videoanimaatiomaakarit löysivät paikkansa.

Eli jos siis koet siitä olevan lisäetua että saat laajaa markkinointipalvelua samasta osoitteesta, tai muuten vaan haluat tulla sumpille, ole hyvä. Video-ohjeen meille löydät Viidakkorummun etusivun vas. alakulmasta.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti