4. tammikuuta 2009

Kaverit lomalla


Lomalla tuli taas ahmittua muutamia ”tuotteita”, joista on pakko panna ”Viidakkorumpua” liikkeelle:


TV on the radio: Dear Science

Vaikeasti avautuva yhtyeen toinen albumi, joka palkitsee sitkeän musiikin ystävän. Ts. tätä pitää kuunnella. Nykiläisnelikko sekoittaa lähes kaikkea rytmimusaa onnistuneesti, ja pitkästä aikaa voi sanoa törmänneensä johonkin uuteen.


Paolo Coelhon kirjat

Toivoa, neuvoja ja viisautta meille pallon tallaajille tarjoaa brasilialaismestari. Pyhiinvaellus ja Alkemisti lienevät monille tuttuja, mutta vähemmän tunnetutkin ovat lukemisen arvoisia.


The Wire –tv-sarja

HBO:n mestarisarja Baltimoren poliiseista, jengeistä ja ylipäänsä likaisesta maailmastamme. Realistisen tarinankerronnan parasta a-luokkaa. Kolme kautta katsottu, kaksi jäljellä. Btw, hienoa toimintaa taas suomen teeveeltä...."langalla" on tullut kait jo vuoden verran - keskiyön jälkeen?!?!?!?!?!? Watch more (best) TV!


Bushmill’s classic + Bailey’s classic + jäätä

Meille nautiskelijoille, vaikka irkut väittävätkin Bushmillsin olevan ”protestanttiviskiä” ;)


Perunamuusi, lihapullat, ja suolakurkut

Itse tehtyinä tietysti. Ei ole parempaa.


Hyvää uutta vuotta 2009 kaikille vakilukijoille, joita on taas tuplasti enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Kiitokset!


P.S. Ja tietysti myös B.B. Kingin sekä Bob Marleyn itse tehdyt best offit...riitti muuten hieman kuuntelemista, että sai miesten parhaat mahtumaan alle 30 biisiin ;)


Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti