1. huhtikuuta 2009

Viidakkorumpu aloittaa tuomaan intialaisia Suomeen


Ainoa pysyvä asia on muutos.

Viime vuodet olemme saanet lukea työn siirtymisestä Intiaan ja muihin alhaisten työkustannusten maihin. Viidakkorumpu on nyt neuvotellut käänteentekevän sopimuksen, joka mahdollistaa EU:n siirtoartikla 42:n mukaisen rajallisen kansalaisvaihdon.

Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että asiakkaamme saavat täysin uutta, nk. out-of-the-box -ajattelua ja toteutusta 1.8.2009 alkaen, sillä oma vakinainen henkilökuntamme siirtyy silloin Goan yläpuolella sijaitsevaan kylään lypsämään aasialaista näkökulmaa asioihin ja niiden viereen. Samalla Viidakkorummun Manillan konttori täyttyy 174:stä iloisesta intialaisesta it-osaajasta, jotka alkavat VR:n normaalitoimien lisäksi tuottamaan myös ruoka- ja puhelinpalveluita lähiseudun yrityksiin.

"Kieltämättä tässä on pieni jännäkakan paikka, kun ei yhtään tiedä esim. porukan flash-osaamista tai projektinhallintakykyä. Toisaalta jos he jo nyt hoitavat Suomen HP:n, Nokian, Microsoftin, HM:n ja monen muun kaikki tuki- ja takuuasiat, eiköhän Viidakkorummunkin työt siinä sivussa mene", kertoo kansalaisvaihdosta ensimmäisenä kuullut VR:n jäsen.

Jos kaikki menee putkeen, ajatusta ja toimia tullaan laajentamaan mm. Islantiin, jossa työväkeä varsinkin finanssisektorilla on nyt laajasti vapaana.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti