4. toukokuuta 2010

Toimilupahakemus Jukka-kakkosesta

Viidakkorumpu saattaisi tarvita Jukka-kakkosen syksyksi, sillä Jukka-ykkönen on tuotantokapasiteetiltaan täysi. Toisin kuin valtio Olkiluotoineen, tiedämme että tarvitsemme vain yhden uuden.

Jos siis tiedät kokeneen verkonkutojan, joka
  • sopisi tällaiseen apinalaumaan
  • asuu Turussa
  • on kyllästynyt olemaan suuremman yrityksen "luottokone"
  • ja on siten valmis vähempään rahaan mutta vapaampaan elämään
  • on erittäin pätevä ammatissaan
  • ja jonka henkisestä DNA-kartasta löytyisi esim. osa allaolevista DNA-tageista, laita viestiä jari(at)viidakkorumpu.fi

Zico, Martti Jarkko, Neil Hardwick, Utö, Eläimet!, Kari Heiskanen, Monty Python, Irlanti, Brian Eno, jyväskyläläiset ihmiset, alkuperäiset grillimaustetut Taffelit, Martin Scorsese, David Evans, J.R.R.Tolkien, AC/DC, Loft, Levi Strauss, Krutov-Larionov-Makarov, Buddha, Daniel Lanois, Charles Bukowski, Johan Galtung, Mahatma Gandhi, Esko Valtaoja, Etelä-Ranska, Tiede, Dan Simmons, Ekologisuus, Soul, Blues, Luonto, Paul Hewson, BBC, Kari Enqvist, Olut, Eddie Vedder, Morgan Freeman, Bob Marley, Kurkuma (mauste), David Gilmour, Ricky Gervais, Louis CK, Bushmills, Ronald. D. Moore, Chuck D, Sergei Fedorov, Kestävä kehitys, Vehmaa, Jeremy Clarkson, Carrotmob, Tim Minchin, David Simon, Ilya Repin, thaimaalaiset, Led Zeppelin, Anton Corbijn, Vihreä teknologia, Akun Tehdas (paikka), Lawrence Kasdan, Jukka Virtanen



Mikä on Viidakkorumpu?

Viidakkorumpu Oy on v. 2006 perustettu internet-tuotantoa sekä uudenlaista markkinointia tekevä, AAA-luokituksen (Soliditet -sertifikaatti 2009) saanut, omatuntotalouteen uskova yritys.

Teemme pääasiassa laajoja verkkokampanjoita ja -sivuja yhteistyökumppaniemme kautta, joita ovat mm. suuremmat mainostoimistot. Osan töistämme näette työblogistamme. Lisäksi autamme aloittelevia yrityksiä ja tuemme arvostamiamme tahoja lukuisin eri tavoin.

Muiden auttamisen lisäksi suunnittelemme ja kehitämme uudenlaisia palveluita alueille ja aloille, joihin löytyy markkinarako ja tarve. Ensimmäinen työmme, Osula -palvelu, avataan pilothankkeena Turkuun vuoden 2010 aikana. Tavoitteena on tarjota palvelua myöhemmin myös muille kaupungeille.

Miksi on Viidakkorumpu?

Jokaisella Rummussa on jo mittava työura takana. Niin mittava, että tajusimme eräänä päivänä, että asioita ja töitä on päästävä tekemään ”jos minä saisin päättää” -säännön mukaan. Emme halunneet liittyä siihen kasvavaan joukkoon marisijoita, joille löytyy koti lähes jokaisesta keskisuuresta tai suuresta suomalaisesta yrityksestä. Halusimme ottaa selvää mitä siitä tulee, kun elinikäiset kaverit, veljet, lyövät samanhenkiset päänsä yhteen. Näin neljännellä tuotantokaudella voimme jo sanoa että kannatti.

Mitä on Viidakkorumpu?


Me olemme mukavia veikkoja, jotka ovat kiitollisia siitä, että meihin luotetaan niin paljon, että saamme tehdä digitaalisia tuotantoja muiden asiakkaille. Syitä lienee monia, mutta niistä päällimmäisenä meillä lienee mukavuus, luotettavuus ja tapamme toimia. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen meillä vastuun projektista ottaa aina sen tekijä. Näin kaikki pääsevät harjoittamaan ja hiomaan projektinhallinta- ja asiakassuhdetaitojaan. Teemme näin myös siksi, että viisihenkisessä yrityksessä ei ole varaa pitää erikseen johtajaa, projektivastaavia ja tekijöitä. Tekijä on asiakasvastaava siinä missä hopeaselkäkin. Ja meillä palkatkin on samat, rooleista viis. Jos tarvitsemme apua, olemme luoneet sitä varten luotettavan verkoston, josta saamme kaikkea sitä, jossa emme itse ole ammattilaisia.

Missä on Viidakkorumpu?

Olemme Aurajoen rannalla Manillan Tehtaassa, osoitteessa Itäinen rantakatu 64, 20810, Turku.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti