20. marraskuuta 2010

Miten pärjäät yrittäjänä

Kaikki meistä webbinettimainostoimistomediazubadabaduu -tekijöistä kilpailemme teistä muista.

Olette mieluusti niitä, jolla on vuosikertomukset ja isot talot. Niitä, jotka ette lue Mediablogilistaa. Olette niitä jotka kantavat Suomea juuri nyt. Voitte toki olla myös Mediablogin lukijoita, mutta silloin puhumme suuresta menestymättömyydestä, olet me.

Me olemme pirstaloitunut nettimaailma, moi. Meidät erottaa vain taitomme ja mukavuutemme. Meitä on Rovaniemellä, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa ja muualla ympäri Suomea. Miten voitte sopivan löytää? Miten me voimme löytää teidät?

Suhteet määrävät bisneksesi. Veljesi vaimo pitää sinusta kännissä. Vanha työkaverisi ajattelee sinun olevan tuettava henkilö (Yleisin syy? Kiitos MM ja ME!), pomosi on humanisti ja lykkää lähtösi jälkeen silti sinulle työtä (kuten itselle kävi, kiitos LP!), vanhat työkaverisi muistavat sinut aina (Kiitos Tony, Sari) jne.

Me pienet yrittäjät olemme armoillanne jotka olette meidät toimissamme nähneet. Jos itse olin, tai joku firmassani oli kusipää, en ihmettele, jos työ ei juokse luokseni. Kusipää, hiljainen kykynsä piilottaja, tai paska joukkuepelaaja ei saa palkkiota.

Yrittäjäksi aikova, sinun pitää olla oma itsesi, mutta samalla pätevä joukkuepelaaja koko urasi ajan. Muuten et saa koskaan jelppiä historialtasi. Siltoja polttamalla saa vain lisää jokidraftingreittejä.

Ole hyvä, olet hyvä. Kiitos kaikille vanhoille työkavereilleni ja -antajilleni. Takianne pärjäämme.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti