8. marraskuuta 2010

Viidakon syksyä


Elokuussa starttasi yrityksemme 2.0 kehitysversio vauhdilla eteenpäin.

Kolmen kuukauden aikana olemme tehneet hirmuisen määrän tuotantoja, aina Soneran 2D ja 3D-leffamainoksesta Hesburger -konsernin sivu-uudistukseen ensiosaan. Osan töistämme näet edelleen Viidakkorummutus-blogistamme.

Jukka on ottanut tekniikasta vastaavana meillä heti maalaisisännän otteet Kristianin lähdettyä projarinhommia treenailemaan muualle. Neroa on kiva seurata läheltä, varsinkin kun moinen on omassa yrityksessä töissä ;)

Ranimaattorimme on taas tehnyt liudan presentaatioita, flashsivuja sekä n. 126 banneria ja kauppascreenityötä, plus toki muutamia yritysvideoita, mm. Haarlan hienon pläjäyksen.

Itse kiertelin syksyllä paljon puhumassa ja presentoimassa mm. sosiaalisen median mahdollisuuksista ja vaaroista yritysmaailmassa.

Vaimon vuorotteluvapaan johdosta olen nyt neljättä viikkoa etätöissä kaukana idässä. Täällä olen tavannut liudan paikallisia yrityksiä ja uusia kontakteja.

Löysin aika nopeasti kumppanin, joka toimii paitsi Thaimaassa myös Intiassa. Heidän kanssaan testaamme nyt iPhone/ iPad -sovellusten tuottamista, sillä moisten kysyntä noussee entisestään, jos Padeja saa vielä ennen joulua Suomen kaupoista? Lisätietoa yhteistyöstä seuraa myöhemmin.

Suurin ja pisin työmme, Osula, meni neljännen kerran uusiksi juuri ennen aiottua lanseerausta, mutta lupaamme sen nyt olevan aika erilainen ja uskaltaisiko sen sanoa....jopa globaalia potentiaalia uhkuva? Uusi partnerimme täällä on jo lupautunut kääntämään ja julkaisemaan sen Thaimaassa ja Intiassa. Tiedä häntä tai heitä? Tehdään se ensin nyt taas lanseerauskuntoon.

Koittakaa immeiset jaksaa ja käyttäkää pimeä hyväksenne: pelatkaa pelejä, lukekaa hyviä kirjoja ja nauttikaa kodeistanne aikana, kun ei tule huonoa omatuntoa aurinkoisesta ulkoilmasta.

Sawadee kap!

Jari, VIIDAKKORUMPU 2.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti