18. joulukuuta 2007

Tulli toivottaa hyvää joulua.


Joskus kaikki ei vain onnistu. Yrityksemme joululahjat makaavat edelleen jossakin Helsingin Tullin varastossa. Ne ovat maanneet siellä nyt kuusi päivää, ja kukaan ei löydä niitä.

Tilasin lahjat suuresta Amerikasta, ja siellä ne kulkivat maan länsisiivestä itään, Chicagon O´Haren lentokentälle päivässä. Kentältä ne suihkivat yli Atlantin valtameren päivässä, saapuen Helsinkiin 13.12. aamulla.

Aloitin paketin tiedustelun Tullin Helsingin pisteestä, josta minut ohjattiin Postin asiakaspalveluun, josta minulle kaupattiin Turun Tullipiiriä. Turun Tullista yritin kolme päivää saada puhelimella kiinni ihmistä – ei onnistunut, joten tänään sitten ajoin sinne ja kysyin että: ”päivää vaan, onko teillä puhelinta?”

Ystävällinen virkailija totesi sen olevan, ja totesi samalla koneeltaan pakettimme olevan Helsingissä edelleen. Soitti sinne ja sai vastaukseksi että kiire on kova. Lupasivat soitella jos paketti joskus löytyy varastostaan. Sitä reklamoinnin määrää.

Siinä Tullin aulassa oli suuri iloisten Tulli-ihmisten mainosjuliste, jossa luki suurella: Palveluhalukkuutta. Ne ilmeisesti hakee sitä.

No, sillä aikaa kun odottelemme lahjojanne, tehkää meille kaikille palvelus. Olemme nimittäin hyvän palvelun ristiretkellä, ja keräämme moisia yrityksiä ja ammattilaisia ilmaiseen hyvän palvelun paikkaamme, Vinkkilään. Sieltä löytyy sitten jatkossa teidän kaikkien kehumia yrityksiä kun sellaista palvelua etsitte. Nippailkaa selaimeen www.vinkkila.fi ja ilmoittakaa teistä parhaan palvelun yritys Suomesta. Voitte sitten voittaa vaikkapa sen palvelua palkinnoksi kun aika koittaa.

Tullia en sinne itse nyt laittanut, enkä postia. Silti: Hyvää Joulua kaikille. Äidin porsaita oomme kaikki.

Jari, VIIDAKKORUMPU
”lievän palvelun alarajoilla”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti