26. maaliskuuta 2008

Viidakkorummun hurskastelunurkka, osa 2


Tällä kertaa kerron teille kuvan nuoresta kenialaisherrasta, Kizito Oumasta. Kizito on 14-vuotias viisilapsisen perheen vanhin vesa, joka haaveilee High Schooliin pääsystä. Perheen äiti on sairas, isä on jo kuollut, joten Kiziton ja sisarustensa ainoa toivo ovat me, porsaanrikkaat länsimaalaiset.

Koska Viidakkorummulle rikkaus on jo siinä että saa tehdä hyvien työkavereiden kanssa töitä siinä pärjäten, päätimme jo perustettaessa tukea kaikkea mahdollista mitä voimme, kunhan on rehellisellä pohjalla. Me siis maksamme tästedes Kiziton koulutuksen niin pitkälle kuin hän haluaa. Ja tärkeä pointti on tämä: yhdistys sanoi ettei heillä ole vaikeuksia hankkia nappisilmäisille pikkutytöille tukea, mutta kriittisessä vaiheessa koulutuksessaan oleville on vaikeaa saada tukea (loppuuko söpöys 4v. ikään?).

Haluan kertoa tästä koska olisi mahtavaa, jos sinä lukija, tai firmasi voisi myös auttaa pientä, rehellistä, ja sympaattista yhdistystä tukemaan vastaavia, apua tarvitsevia. Yhdistyksen nimi on Nakurun Lapset ry, (www.nakurunlapset.fi). Siellä kysymyksiisi vastaa ystävällinen Heljä Vänskä, (helja.vanska@nakurunlapset.fi). Kiziton koulutus ei edes ole kallista, 330€ vuodessa, joten meillä kaikilla on varaa tehdä hyvää, eikö?

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti