19. huhtikuuta 2011

Intersport vai Nordstrom?

Kevät tuli ja piti saada tossut. Oli kaunis ilma, niin kävelimme Aurajokirantaa Intersportiin, Turun keskustan ainoaan urheilukauppaan.

Löytyi yhdet koon 47 1/3 tossut, Adidas Superstarit, hinta 69€. Olivat liian pienet.

Kun olin nuorempi, ja tossut tehtiin aikuiseen tapaan, riitti koko 46. Kiinatuotantokaudella tarvitsen koon 48. Tekevätkö pienet kädet siis pienempää jälkeä?

Kävelimme kotiin, jossa kirjoitin googleen sneakers ja löysin kaksi hyvää koontiverkkokauppaa:

Shoes.com ilmoittaa heti, että olen Suomesta ja vaihtaa valuutat euroiksi sekä erottelee pois sellaiset kaupat, jotka eivät toimita tuotteita Suomeen. Shopstyle.comissa pitää itse älytä valita otsikosta International shipping. Pieni suuri ero.

Molemmissa voi valita koot, värit, valmistajat jne., joten rajauksien jälkeen minulle tarjotaan muutamaa sataa tossua. Päätän kuitenkin päätyä tällaisena puolirokkarina vanhoihin suosikkeihini, Converse-tossuihin.

Keräämästäni wishlist-listauksesta huomaan, että halvimmat hinnat ovat suurella ja suositulla Nordstrom -kaupalla. (Eli Shoes tai Shopstyle eivät ole integroineet rajapintojaan ko. kauppoihin niin, että voisin oikeasti ostaa tuotteet jommasta kummasta). Pitää siis kulkea Nordstromin omaan kauppaan.

 Sama homma - automaattinen tunnistus missä olen.

 Selkeät valintarajaukset. Ohessa koon 14 Converset.

Jessus noita hintoja? 22€. Thaihinnat.

11 minuuttia myöhemmin olen tilannut kahdet Converset: nahkaiset valkoiset ja kuvan halpistarjoukset. Yhteishinta 66€ + kaikki muut kulut päälle 30€.

Sillä saan tuotteet suoraan kotiini 5-10 arkipäivässä, en joudu itse juoksemaan tullissa tai postissa, enkä säätämään lähettifirmojen 1980-luvun sääntöviidakoissa (mm. Fedexin to-del-la työläs rumba).

Intersport? Who needs them?

Jari, VIIDAKKORUMPU 2.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti