27. huhtikuuta 2011

Viidakkorumpu suosittelee

Game of Thrones, tv- ja kirjasarja



Ensimmäiset kaksi jaksoa katsottu HBO:n suursatsausta, Game of Thronesia, ja vakuuttavaa jälkeä ovat taas HBO:lla tehneet. Kirjasarjankin ostin juuri Kindle-storesta hintaan alle 20 eurolla. Suomeksi kirjat kulkevat nimellä Tulen ja Jään Laulu. Jos pidät hyvästä fantasiasta ja megaluokan draamoista, katso tämä.

The Video Cookbook, iPhone ja iPad -sovellus



Jos pidät ruuanlaitosta ja olet kyllästynyt pölyttyviin reseptikirjoihisi, tässä 2010-luvun pelastus. The Video Cookbook sisältää jo nyt 120 maukasta reseptiä videona, step-by-step -ohjeina ja kaiken huipuksi saat jokaisesta reseptistä valmiin kauppalistan kätevästi vaikkapa sähköpostiisi. Nam.


TV on the Radio, yhtye


(Heidän uusin levynsä, paras tähän asti, on myös "elokuva".)

Brooklynin sulatusuunipojat, eli Tv on the Radio, kokkaa musiikkinsa rockista, elektrosta, soulista, bluesista, etnomusasta ja vaikka mistä. Tuotokset avautuvat hiljaisella tulella, mutta kuten hiljaisen tulen tuotokset aina, maistuu niin perhanan hyvälle musiikin ystävän sydämeen.

Beastie Boys - Hot sauce commitee -levy


Old school funk & rap. Sitten Public Enemyn parhaiden päivien ei ole perse keikkunut tähän malliin. Koko levy superkova.

Treme, season 1 soundtrack



Parasta New Orleans -musaa koskaan. Amazonista tai iTunesista saat koko setin. Katso myös tv-sarja.

Kaikesta hyvästä viihteestä huolimatta, muistakaa toki myös ulkoilla. Suomi herää juuri nyt.

Jari, VIIDAKKORUMPU 2.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti