28. tammikuuta 2008

”Father Al, oil’s been very good for me!”


Tuli mieleen että ei siitä ole kuin kymmenisen vuotta kun elimme ilman netin tuomaa reaalitietoa.

Ajatus kimposi synapseista kun katsoin tämän Sveitsin Davosissa pidetyn World Economic Forumin paneelin. Klik, ja saamme runsaan tunnin pituisen kiteytyksen maailmanlaajuisesta köyhyydestä sekä ilmastonmuutoksesta!

Kymmenen vuotta sitten odotimme teemuki kädessä puoli yhdeksän uutisia, josta kuulimme että SDP ja Keskusta ovat lähes tasoissa ottaen huomioon +-5 prosentin tilastoennustusvääristymän, tai että Libanonissa kuoli neljä ihmistä autopommin räjähdettyä. Leskisen Juicehan kertoi joskus haastattelussa, että hän luki mummolassaan yli 10 vuotta vanhoja sanomalehtiä mitkä hän löysi ullakolta. Toimivat kuulemma lähes täysin nykyajassakin.

Jos nyt haluaa oppia jotain, aivan mitä tahansa, siihen tarvitaan muutaman oikean sanan kirjoittaminen sekä pari klikkausta. Awesome, sanoisi Hollywoodilainen! Tulevaisuuden juju ilman muuta on oppia sekä tuottamaan että löytämään oikea tieto. Juuri siksi Google ja kumppanit ovat kulkemassa kohti aina tarkempaa paikallistasoa ja -tietoa. Saapa nähdä kuinka kauan kestää, ennen kuin meille lanseerataan ”omia sisäverkkoja” kiinteään kuukausihintaan?

Facebook + käyttäjän itsensä valitsemat www-tietokannat = iWWW.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti