23. huhtikuuta 2010

Huonoa palvelua, osa 1/455

Monet kirjoittavat huonosta palvelusta. Tässä taas yksi mrrr lisää. Kohtaamme huonoa palvelua päivittäin: ruokakaupassa, kaupassa, linja-autossa, kaikkialla. Ohessa hyvä esimerkki siitä ahneudesta ja huonosta palvelusta, joka suomalaisessa yhteiskunnassa nyt on vallalla.

Tilasin kesällä 2009 Urho-Tv:n, koska olen jääkiekkofani. Se maksoi 9,95€/kk ja sillä näki kolme peliä viikossa ... kunnes tuli finaalit. Sopimus, kuten kaikki tv-sopimukset, ovat minimissään 12kk. Onko sekään laillista?

Finaalisarja HPK-TPS näkyy vain Nelonen Sport Prolta. Se on liitetty Viasat jättipakettiin (en edes linkkaa moisiin), joka maksaa 29,95€/kk. Niinpä katsoimme eilisen ensimmäisen finaalin The Castlessa, Turun keskustassa. Finaalisarjaa ei voi tilata erikseen matsi kerrallaan esim. Urho-TV:n ja Soneran uudesta"nettipalvelusta" (joka ei, yllätys yllätys, kuulemma toimi). Finaalisarjaa ei saa erikseen mistään. Sehän olisi palvelua. Sinun pitää tilata vuoden Viasat-paketti (= 360€/v), jotta näet 5-7 finaalipeliä. Valitettavan moni tilaa tuon, hätäpäissään.

Tässä siis on taas suomalainen peruspalvelun kaava:

1. Ensin markkinoidaan isolla rahalla.
2. Markkinoinnin avulla myydään asiakkaille lupaus.
3. Myynnin jälkeen selviää katkera totuus.
4. Lopputuotteeksi jää tunnottomuus tai jopa helvetinmoinen viha.

Siitä, kuten nykyään mistään, ei voi syyttää ketään. Urho-TV on lisäksi ollut kauden ajan hyvä. Sonera nyt vaan tunnetusti on epäpalvelufirma - robotit palvelupuhelimissa, mainoksissa "lähellä ihmistä". Nelonen on opportunisti. Valitettavasti tämä haukkumisen tie ei johda mihinkään.

Käyttäjää, eli minua harmittaa. On taas palveltu huonosti. Mrrr. Firmat eivät välitä. Juoskaa vaan lyhyen rahan perässä. Teillä ei ole tulevaisuutta. Tietävät sen. Ainoa mitä miettivät on se, saadaanko netottua nopeasti tarpeeksi? Ette uskalla edes naamaanne näyttää. Asiakkaanne eivät voi edes valittaa, kun eivät tiedä kenelle. Mrrr. Nerokasta. Tyhmää. Väliaikaista.

Palvelkaa firmat asiakkaitanne. Me maksamme palkkanne ja valitettavasti myös pikavoittonne. Mrrr. Himputti. Perskatti (mikä se muuten on? Perseessä oleva kissako?)

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti