15. huhtikuuta 2010

Ilmainen työ on parasta palvelua

Olemme alusta asti tehneet asiakkaillemme ilmaiseksi pieniä töitä ja palveluksia. Pienellä yrityksellä ei ole tarvetta laskuttaa kaikesta. Moiset lasketaan palveluksi.

Lisäksi tuemme Nakurun Lapset ry.:tä kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa. Nyt uutena kohteena teemme saman Hali-Bernit ry.:lle.

Kaikesta tuosta jää paljon parempi mieli kaikille.

Jospa ilmaistyötä laajentaisi?

Olen pyöritellyt mielessäni uusia verkkopalveluita, ja päättänyt koittaa jotain niistäkin ilmaisperiaatteella. Ja en tarkoita sillä sitä, että ilmaisuus korvataan bannerimyynnillä. Ilmainen olisi "puhdasilmaista".

Ensimmäinen palvelumme, Osula, on mainosten tilaajille ilmainen, mutta ajatuksena oli pyytää mainostajalta pienen pieni maksu, jolla maksetaan Osulalle asiakaspalvelu. Nyt en ole enää niin varma asiasta. Mitäs, jos sekin olisi ilmainen palvelu? Jos siihen liittäisi vapaaehtoismaksun? Asiakas siis voisi maksaa, jos haluaa asiakaspalvelua? Hmm.

Kysytään taas teiltä, lukijoilta. Mitä mieltä olette? Luuletteko, että vapaaehtoismaksu toimisi verkkopalveluissa? Minulla on sellainen tutina, että ainakaan täällä Varsinais-Suomessa sillä ei eläisi ;)

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti