13. huhtikuuta 2010

Viidakkorumpu luo nahkansa uudelleen

Perustimme yrityksen v. 2006 pieneksi, koska siten voimme reagoida nopeasti (digi)maailman muutoksiin, ja emme joudu käyttämään liikaa työaikaamme byrokraattisten toimien suossa.

Nyt on aika reagoida. Osa muutoksista astuu voimaan heti, loput kesän aikana. Kesän muutoksista ilmoitamme ennen lomia.

Lopputulemana kuitenkin, syksyllä 2010, on uusi, kiiltävänahkainen Viidakkorumpu 2.0, jonka ydintoimia ovat:

  • Omaan Sitemaker -julkaisujärjestelmäämme (josta tulee uusi 2.0 versio kesällä) tuotettavat työt, joita jo nyt on vyöllä melko liuta: Komia, Muumimaailma, Emma teatteri, Strandbo Group, jne. 
  • Ns. "Rich media" -ratkaisut yksin ja yhdessä Twisted Filmsin kanssa. Tuolla fiinillä sanalla tarkoitamme kaikkea presentaatioiksi nimettäviä töitä verkkoon, messuille, seminaareihin ja muihin kinkereihin.
  • Ensimmäinen oma palvelumme, Osula. Osula on loppuvuodesta avattava uusi, halpa ja osuva mainoskanava eritoten pienemmille yrittäjille, tuolle 140 000 toimijan joukolle, jonka muu liike-elämä on unohtanut.
  • Alamme myös tuottamaan mobiilisovelluksia Applen iPhoneen ja Googlen Android -alustoille yhdessä selkäni takana, 124cm:n päässä istuvan BSP Median, eli Tuomisen Paulin kanssa. Niiden opettelussa riittää työtä.
Muutos tuo mukanaan myös hintojen noston.

Olemme tehneet työtämme samalla taksalla vuodesta 2007 asti. Nyt kuulimme sekä asiakkailta ja kollegoilta, että taksamme on aivan liian pieni. Ihan kiva palaute.

Emme silti ahnehdi. Uudet taksamme ovat 89€/tunti per apina, ja päivätaksamme 600€ per toinen apina.

Se ei ole liikaa, kun ottaa huomioon kokemuksemme. Minä ja Rani olemme 40-vuotiaita, ja olleet alalla 15 vuotta. Jukkakin on ollut 10 vuotta. Pelkästään Viidakkorummussa olemme tehneet vajaassa neljässä vuodessa melkein 200 verkkoprojektia, joista ehkä 2-3:ssa on ollut pieni vika, jota aikataulutuksen vuoksi emme ole testauksessa huomanneet. Se on hyvin se.

Jari, VIIDAKKORUMPU

1 kommentti:

  1. Anonyymi9.03

    Ei hullumpi tapa taklata neljänkympin kriisi :)

    Tehkää oikeita asioita jatkossakin.
    Tsempit ja terveiisii apinoille.

    VastaaPoista