17. maaliskuuta 2009

LOISTAVA PALVELU, NRO 1: Futon Shop, TurkuAloitan uuden blogikirjoitus-sarjan, joka käsittelee LOISTAVAN palvelun liikkeitä ja yrittäjiä, olemmehan Viidakkorumpu.

Ensimmäisenä on mainittava vaimoni ja omat selkäkivut poistanut Futon Shop, Turku ja sen yrittäjä.

Olimme ehtineet tuhlata tonneja kaiken maailma supersikaflex-petareihin ja unimegasex-patjoihin - kaikki ihan samaa paskaa. Thaimaan reissuillamme olemme ihastuneet sikäläisten hotellien käyttämiin futon-patjoihin, ja päätimme hankkia sellaiset.

Turun Futon Shopista saimme koepatjat viikoksi lainaan, joista toisen totesimme liian kovaksi. Ammattitaitoinen yrittäjä ehdotti meille tanskalaisen Innovation -valmistajan malleja Hera ja Zeus ;). Tilasimme sellaiset yrittäjän vielä tuodessa ne meille kotiovelle!

Nyt kuukauden patjoilla nukuttuamme totesimme kuitenkin toisen aavistuksen liian kovaksi (Hera). Soitin yrittäjälle, kerroin "ongelmastamme" ja tarjouduin tilaamaan toisen Zeus-mallin patjan. Ystävällinen herrasmies puhelimen toisessa päässä kuunteli puheeni ja ehdotti: "Vaimoni mielestä taas Zeus-malli ei ole toiminut hänellä, joten vaihdetaanko päittäin? Molemmat patjat ovat n. kuukauden vanhoja". Näin päätimme toimia. Minä vien huomenna patjamme liikkeeseen, ja saan tilalle toisen Zeus-mallin futon-patjan. Zeus-mallin patjan tekee erikoiseksi futoneiden välissä oleva vaimea jousitus. Eli patja on aavistuksen perusfutoneita paksumpi ja täysin "huoltovapaa", eli sitä ei perusfutoneista poiketen tarvitse tuuletella eikä käännellä. Patjat eivät myöskään vaadi sänkyä tai erillistä alustaa, vaan meilläkin ne toimivat suoraan sellaisenaan parven lattialla.

Koko ostoprosessin ajan meitä on pidetty kuin kuivakukkaa kämmenellä, ja palvelu ei ole ollut hyvää, vaan loistavaa. Jos Sinulle siis tulee patjaongelma käteen (tai selkään), mene ja tue yksityisyrittäjää isolla yyllä. Mene Turun Futon Shoppiin! Et pety.

Jari, VIIDAKKORUMPU

3 kommenttia:

 1. Komppaan. Liikkeessä erinomainen ja asiallinen palvelu!

  VastaaPoista
 2. Mroo!

  Mielenkiintoinen blogi. Kotisivujenne mainos löytyi oman blogini google mainoksista! =)

  Cheers,

  /S I L V E R

  VastaaPoista
 3. No hienoa. Ja kiitos kiitoksista!!

  VastaaPoista