3. maaliskuuta 2010

Lakko uhkaa pysäyttää Flashkoneet Turussa!

Viidakkorumpu harkitsee lakkoa.

Tekijöiden mielestä Suomen Internet-, markkinointi-, suoramarkkinointi- & Flashliitto ei ole pystynyt pitämään kiinni mistään, sillä sillä ei ole millä pitää kiinni mistään! Esim. palkkamme tai kengänjälkemme eivät ole kasvaneet senttiäkään vuoden 2006 jälkeen, ja irtisanomisturvamme on edelleen se perusapinallinen pelko koko globaalin maailman loppumisesta, tai ainakin "sen maailman, joka tunnetaan olevan universumin alla"!

Mahdollinen lakko voi pysäyttää lähes puoli prosenttia kaikesta Turussa tuotetuista kampanjasivuista, bannereista ja sähköisestä suoramarkkinoinnista.

"Haluamme lakkouhalla selvää parannusta yleiseen arvostukseen ja elinoloihin. Katsotaan miten suu pannaan kun ei enää ilmestykkään kampanjasivuja ja -bannereita entiseen tahtiin. Vaikka internetin käyttö saattaa aluksi tuntua jopa entistä kevyemmältä ja paremmalta, on se pitkässä juoksussa helvetisti tylsempää sekä mielikuvituksettomampaa raskaiden flashbannereiden tyystin puuttuessa!", kertoo Pohjoismaisen alan johtava johtaja Viidakkorummusta.

"Alamme sitten vaikka ahtaamaan ahdattavia esineitä laivoihin, tai ajamaan tarvittaessa vaikka bussia, jollei homma lakkaa kusemasta!", päättää hän päättämistään.

Jari, VIIDAKKORUMPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti